• Kategorie
  • WEGAŃSKA ALTERNATYWA MAKRELI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA (TOMATO MACREAL) BIO 160 g - REBA

Symbol: 5905274864103
17.67
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.23 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
sos pomidorowy* 49 % (woda, koncentrat pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska, białko grochu*); białka roślinne uwodnione* 45 % (woda, białka z grochu i bobu*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), algi morskie* 1,4 %, ocet winny biały*, sok z cytryny*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę.
Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej. Delikatne aromaty alg, przyjemny w smaku olej, kwasowość ekologicznych pomidorów i delikatna tekstura białek grochu i bobu dają idealny, klasyczny i pyszny smak.
Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 484 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 8,3 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 8,8 g
Sól: 1,5 g
Potas: 552 mg (28 %**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres Roślinna Fromażeria Sp. z o.o. \tul. STANISŁAWA SULIMY 1/226 82-300 ELBLĄG
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci