-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
NAPÓJ RYŻOWY Z MIGDAŁAMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - THE BRIDGE
Symbol:
8019428004066
4.05
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 602 szt. |
Waga | 0.29 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8019428004066 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
woda, ryż* (17 %), olej słonecznikowy*, pasta MIGDAŁOWA* (1 %), olej szafranowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 300 kJ/71 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: <0,5 g<br/>Sól: 0,09 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 - 5 dni.
woda, ryż* (17 %), olej słonecznikowy*, pasta MIGDAŁOWA* (1 %), olej szafranowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 300 kJ/71 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: <0,5 g<br/>Sól: 0,09 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 - 5 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 10 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | THE BRIDGE SRL, Via Marcigaglia 20, 36070 San Pietro Mussolino (VI) Italy |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci