-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK CIEMNYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 400 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Symbol:
5902837810591
14.42
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 151 szt. |
Waga | 0.43 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902837810591 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 550 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza)
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 50 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Wsadź do piekarnika
7. Nastaw na 210 stopni Celsjusza i piecz 45 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1543 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 18 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 550 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza)
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 50 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Wsadź do piekarnika
7. Nastaw na 210 stopni Celsjusza i piecz 45 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1543 kJ/368 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 18 g
Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 20 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci