-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
BATONY Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWE BIO (10 x 20 g) 200 g - BONVITA
Symbol:
8713965100204
21.22
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 33 szt. |
Waga | 0.22 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713965100204 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
syrop kukurydziany*, kokos* (25 %), gorzka czekolada* (20 %) (masa kakaowa, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, wanilia*), sproszkowana kukurydza*, sproszkowana SOJA*, tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 54 %.
OPIS
W opakowaniu znajduje się 10 małych batonów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2101 kJ / 504 kcal
Tłuszcz: 28,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,7 g
Węglowodany: 50,9 g
w tym cukry: 35,4 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i MLEKO
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
syrop kukurydziany*, kokos* (25 %), gorzka czekolada* (20 %) (masa kakaowa, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, wanilia*), sproszkowana kukurydza*, sproszkowana SOJA*, tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 54 %.
OPIS
W opakowaniu znajduje się 10 małych batonów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2101 kJ / 504 kcal
Tłuszcz: 28,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,7 g
Węglowodany: 50,9 g
w tym cukry: 35,4 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i MLEKO
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 12 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | BONVITA BV, NEWTONSTRAAT 7, 4004 KD TIEL |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci