• ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 145 g - BIO VEGAN

Brak towaru
29.62
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, maranta w proszku*, substancja żelująca: agar agar*, pektyna  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
do 1 kg drobnych lub pokrojonych owoców lub 600 ml zimnego soku, dodać 22 g (ok. 2 łyżki) środka żelującego i wymieszać. Dodać 4 łyżki soku z cytryny. Następnie dodać  300 g słodzika lub cukru. Zagotować mieszając ok 3 minut. Gorącą konfiturę przelać do słoików, zakręcić i pozostawić stojące na wieczku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1299 kJ / 307 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  0 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: <0,5 g<BR>Sól: 0,11 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 4
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci