• SOS SOJOWY SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250 ml - LIMA

21.73
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.49 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
woda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, Koji (A.oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 424 kJ/101 kcal
Białko - 10,4 g
Tłuszcz - 0,1 g
Węglowodany - 4,9 g,
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 0,8 g
Sól - 10,2 g

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Belgia
Producent - nazwa i adres LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci