- Kategorie
-
SOK Z MANDARYNEK NFC 1 L - JAFFA GOLD
Symbol:
7290000315904
23.83
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 94 szt. |
Waga | 1.55 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 7290000315904 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
bezpośredni sok ze świeżych mandarynek
OPIS
Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z mandarynek „Jaffa Gold" wyciskany w Izraelu, w miejscu pochodzenia użytych owoców. Całkowicie naturalny, bez żadnych dodatków, w tym wody.
Sok wyciśnięty z ok. 3 kg mandarynek.
Produkt posiada certyfikat koszerności.
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 160 kJ / 38 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g<br/>Węglowodany: 9,9 g
w tym cukry: 9,0 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu zacienionym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 3 dni.
bezpośredni sok ze świeżych mandarynek
OPIS
Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z mandarynek „Jaffa Gold" wyciskany w Izraelu, w miejscu pochodzenia użytych owoców. Całkowicie naturalny, bez żadnych dodatków, w tym wody.
Sok wyciśnięty z ok. 3 kg mandarynek.
Produkt posiada certyfikat koszerności.
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 160 kJ / 38 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g<br/>Węglowodany: 9,9 g
w tym cukry: 9,0 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu zacienionym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GAN SHMUEL FODS LTD. 3881000 M.P.Hefer, IZRAEL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci