-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
SER RICOTTA BIO 250 g - ZUGER
Symbol:
7640101092356
13.35
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 50 szt. |
Waga | 0.28 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 7640101092356 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
SERWATKA* (74,9 %), MLEKO* (25 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ricotta jest niesamowicie kremowa i lekka, dlatego można przygotować z jej udziałem zarówno wyśmienite sosy, jak i znakomite desery. Trudno wyobrazić sobie słynne cannoli siciliani bez nadzienia z ricotty.
Ten serek serwatkowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale odnajduje się w daniach wytrawnych, jak i tych serwowanych na słodko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 641 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
SERWATKA* (74,9 %), MLEKO* (25 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ricotta jest niesamowicie kremowa i lekka, dlatego można przygotować z jej udziałem zarówno wyśmienite sosy, jak i znakomite desery. Trudno wyobrazić sobie słynne cannoli siciliani bez nadzienia z ricotty.
Ten serek serwatkowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale odnajduje się w daniach wytrawnych, jak i tych serwowanych na słodko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 641 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 13 g
Sól: 0,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 4 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent - nazwa i adres | Züger Frischkäse AG, Industrie Haslen 9a, CH-9245 Oberbüren |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci