• Kategorie
  • SER L'UBRIACO - CACIOTTA AL. VALPOLICELLA BIO (około 0,25 kg) - AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE

Brak towaru
171.17
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Brak towaru
Waga 1 kg
Zostaw telefon

SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, wytłoki z winogron Valpolicella*, wino Valpolicella* (3 %), podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ser, zwany pijanym, wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego. Sezonowany przez około 4 miesiące w wytłokach z wina Valpolicella. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win. 


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.


Ilość w opakowaniu zbiorczym 0,25
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Włochy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
  • Producenci