SKŁADNIKI
malina (26 %), woda, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, łupina babki jajowatej, olej rzepakowy, cukier, sól.
OPIS
Wegańskie pierogi z malinami powstają w 100 % z naturalnych składników. Pierogi, które "leczą" - brzmi może banalnie ale są to jedyne znane nam pierogi, których jedzenie poprawia przemianę materii, dzięki zawartości łupiny babki jajowatej. Dodatkowo łupina babki jajowatej nadaje ciastu charakterystyczny "razowy" kolor. Farsz stanowią dojrzałe, rubinowe maliny.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować ok. 1 minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 733 kJ/176 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
NA ZAMÓWIENIE:
NA ZAMÓWIENIE
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Perfect Sales Piotr Urbanowicz 15-774 Białystok ul. Kołłątaja 17/12
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.