• PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO-SOJOWE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

7.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 8.9
Odbiór osobisty 0
Paczka w Ruchu 8.9
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.21 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* 94%, mąka sojowa* 5%, sól morska (*certyfikowany produkt ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (20 g):
Wartość energetyczna 1558 kJ / 367 kcal  (318kJ/75 kcal)
Tłuszcz: 2,0 g (0,4 g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g (0,1 g)
Węglowodany: 78,0 g (16 g)
w tym cukry: 0,7 g (0,1 g)
Błonnik: 2,5 g (0,5 g)
Białko: 8,1 g (1,6 g)
Sól: 1,0 g (0,2 g)

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                         
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
 

Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Włochy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci