• Kategorie
  • PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO - KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

Brak towaru
9.47
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Brak towaru
Waga 0.21 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (50 %), mąka kukurydziana* (49 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1547 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SEZAM i SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres FIORENTINI ALIMENTARI SPA, STRADA DEL FRANCESE 156, 10156 TORINO
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci