• PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA

48.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 9.9
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 12.5
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.28 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska, pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume  i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Holandia
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci