• Kategorie
  • OWCZY SER TWAROGOWY SOLANKOWY BIO 200 g - MMELLOW

14.18
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.23 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
MLEKO owcze* 98,76 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Twaróg solankowy - otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.

Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: <0,5 g<br/>Białko: 17 g
Sól: 3,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. 
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres "Kondov Ecoproduction Ltd. 9 Liubotran Street, Sofia 1407"
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci