SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.
OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.
UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 . Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator ul. Stryjska 24; 81-506 Gdynia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.