• Kategorie
  • Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką Upiecze Ci się! 460 g Pięć Przemian

Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką! Wystarczy wymieszać z bananami, upiec i gotowe!

BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
20.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty 0
Paczka Poczta Polska odbiór w punkcie 9.9
Poczta Polska odbiór w punkcie 9.9
Poczta Polska Paczka 48 11.9
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 13.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z czarną porzeczką! Wystarczy wymieszać z bananami, upiec i gotowe!

Masa netto: 460 g

Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma,  sól himalajska, kardamon.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.  
2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym.  
3. Przesyp mieszankę do miski.  
4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g.) rozgnieć i dodaj do mieszanki.  
5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min.  
6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.

  • Producenci