SKŁADNIKI
MLEKO* (97,5 %), sól, skrobia ziemniaczana*, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt najwyższej jakości, idealny jako podstawowy składnik pizzy lub zapiekanek. Ceniony przez profesjonalnych pizzermanów i szefów kuchni ze względu na świetne właściwości topnienia i pożądane „ciągnięcie".
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1287 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
5
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Züger Frischkäse AG, Industrie Haslen 9a, CH-9245 Oberbüren
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.