• Kategorie
  • MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

28.38
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 11.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 11.9
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 13.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.31 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g

 

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Belgia
Producent - nazwa i adres LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
  • Producenci