• MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON

47.48
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.53 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.


  


Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Czechy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci