SKŁADNIKI
woda, napój SOJOWY* 18 % (woda, SOJA *3,6 %), olej rzepakowy* 17 %, olej kokosowy* 15 %, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, sól, ekstrakt z wanilii*, substancja zagęszczająca: agar. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegański SER mascarpone na bazie napoju sojowego.
Bardzo gęsty, kremowy. Idealnie się ubija, łączy z innymi dodatkami. Może być stosowany wszędzie tam, gdzie potrzebny jest roślinny zamiennik sera. Doskonały do przygotowania kremów cukierniczych czy wegańskiego „tiramisu".
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1391 kJ/337 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: <0,5 g<br/>Białko: 1,6 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
4
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Züger Frischkäse AG, Industrie Haslen 9a, CH-9245 Oberbüren
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.