
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
MAKRELA WĘDZONA (około 0,33 kg) - BETTER FISH


Symbol:
279622
46.52
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 279622 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
MAKRELA (Scomber scombrus), sól
OPIS
MAKRELA wędzona na gorąco, bez głowy, 250 - 400 g, pakowana próżniowo, chłodzona. Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar połowu: Morze Norweskie, za pomocą włoków. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3.
UWAGI
Produkt do bezpośredniego spożycia. Produkt zawiera ości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1129 kJ/272 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 21 g
Sól: 2,1 g
Kwasy tłuszczowe omega-3: 3,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do +7 stopni Celsjusza. Przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu.
MAKRELA (Scomber scombrus), sól
OPIS
MAKRELA wędzona na gorąco, bez głowy, 250 - 400 g, pakowana próżniowo, chłodzona. Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar połowu: Morze Norweskie, za pomocą włoków. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3.
UWAGI
Produkt do bezpośredniego spożycia. Produkt zawiera ości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1129 kJ/272 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 21 g
Sól: 2,1 g
Kwasy tłuszczowe omega-3: 3,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do +7 stopni Celsjusza. Przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 0,33 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent - nazwa i adres | FREEZCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, PLAC PIŁSUDSKIEGO 3, 00-078 WARSZAWA |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.








- Producenci