SKŁADNIKI
mąka kukurydziana 70 %, mąka ryżowa 28 %, preparat truflowy 2 % [naturalny aromat, sproszkowany karob, sól, suszona trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 0,02 %, aromat].
OPIS
Makaron wyprodukowany z mąki kukurydzianej i ryżowej z lekką nutą trufli letniej.
Makaron doskonale łączy się z sosami, np. kremowymi, lekkimi, z małymi kawałkami mięsa i warzyw.
Ten makaron z łatwością owinie sobie każdego smakosza włoskiej pasty wokół... widelca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 8 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1427 kJ / 336 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.