KREM Z MIGDAŁÓW PRAŻONYCH 100 % BIO 250 g - RAPUNZEL

Symbol: 4006040001515

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 35.26

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.43 kg
SKŁADNIKI
ekologiczne prażone MIGDAŁY.

OPIS
Naturalny krem wyłącznie z ekologicznych lekko prażonych migdałów. Wysoka zawartość witaminy E i magnezu. Źródło wapnia i żelaza.
W temperaturze pokojowej nabiera delikatnej kremowej konsystencji, która doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem. Może być stosowany zamiast tradycyjnego MASŁA czy margaryny. Polecamy również do sosów, dressingów, sałatek, wypieków, deserów, musli czy jogurtu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2680 kJ/649 kcal
Tłuszcz - 57 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,5 g
Węglowodany - 5 g
w tym cukry - 3,9 g
Błonnik - 9,3 g
Białko - 23 g
Sól - 0,01 g
Witamina E - 17 mg (142 %)**
Wapń - 295 mg (37 %)**
Magnez - 236 mg (63 %)**
Żelazo - 4,1 mg (29 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

UWAGA
Rozwarstwienie kremu jest zjawiskiem naturalnym

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
Temperatura pokojowa - konsystencja kremowa.
Temperatura chłodnicza - konsystencja stała.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie