• KREM ORZECHOWO - CZEKOLADOWY Z KOKOSEM SAMBA BIO 250 g - RAPUNZEL

Brak towaru
23.64
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Brak towaru
Waga 0.25 kg
Zostaw telefon

SKŁADNIKI
orzechy laskowe* (42%), cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*, olej palmowy*, pełne mleko w proszku*, wiórki kokosowe* (9,5%), odtłuszczone kakao w proszku* (3%), wanilia Bourbon*. *certyfikowany składnik ekologiczny

OPIS
Krem orzechowo - czekooladowy do smarowania pieczywa lub produkcji deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2543 kJ/613 kcal
Tłuszcz: 47 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 30 g;
Błonnik: 6,4 g;
Białko: 10 g;
Sól: 0,11 g;

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci