• KREM ORZECHOWO - CZEKOLADOWY SAMBA BIO 250 g - RAPUNZEL

26.98
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.25 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
orzechy laskowe* (45%), cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*, olej palmowy*, pełne mleko w proszku*, odtłuszczone kakao w proszku* (4%), wanilia Bourbon*. *certyfikowany składnik ekologiczny

OPIS
Krem orzechowo - czekoladowy do smarowania pieczywa lub produkcji deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2494 kJ/600 kcal
Tłuszcz: 44 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g;
Węglowodany: 38 g;
w tym cukry: 35 g;
Błonnik: 5,2 g;
Białko: 10 g;
Sól: 0,1 g;
Witamina E: 13 mg (108%**);
Wapń: 229 mg (29%**);
Magnez: 113 mg (30%**)
(**dzienna referencyjna wartość spożycia)

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci