• Kategorie
  • IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Symbol: 5400706617710
92.73
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.49 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2 g
alanina: 3,29 g
arginina: 1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10 g
kwas glutaminowy: 11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna: 4,02 g
leucyna: 6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina: 1,42 g
fenyloalanina: 2,05 g
prolina: 3,98 g 
seryna: 3,30 g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina: 3,76 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.   

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Belgia
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM
  • Producenci