-
IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA


Wysyłka w ciągu | 24 h |
Cena przesyłki | 11.9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.52 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5400706617710 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
izolat białka
serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy
kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja
zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do
shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa
lub ciasta.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388
kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2
g
alanina: 3,29 g
arginina: 1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10
g
kwas glutaminowy: 11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna: 4,02
g
leucyna: 6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina: 1,42
g
fenyloalanina: 2,05 g
prolina: 3,98 g
seryna:
3,30 g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina: 3,76
g
SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki
proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo
ryżowego i wymieszać.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie
zamkniętym pojemniku.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 6 |
CERTYFIKAT BIO | jest |
Kraj Producenta | Belgia |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM |
- Producenci