• FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 1 kg - BIO PLANET

21.67
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.52 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI fasolka kidney* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)   OPIS: Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów.   SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.   WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1170 kJ / 279 kcal Tłuszcz - 0,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g Węglowodany - 29 g, w tym cukry - 2,2 g Błonnik - 28 g Białko - 26 g Sól - 0,06 g     ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Polska
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci