-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY VEGANGURT BIO 140 g - VEGUP BIO
Symbol:
5901104004411
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901104004411 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), mango* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus)(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: <0,5 g <br/>Białko: 0,6 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +8°C.
napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), mango* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus)(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: <0,5 g <br/>Białko: 0,6 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +8°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 9 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
Producent - nazwa i adres | ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci