Brak towaru

CZEKOLADA GIANDUJA Z KAWAŁKAMI PIERNIKA I KARMELU BIO 100 g - VIVANI (PRODUKT SEZONOWY)

Symbol: 4044889004694

Dostępność: Brak towaru

Cena: 13.75

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.11 kg
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17 %, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, pierniki* 9 % (mąka z PSZENICY ORKISZ*, nierafinowany cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, karmelowy syrop cukrowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy*), chrupki cynamonowe* 4,5 % (cukier trzcinowy nierafinowany*, syrop glukozowy*, tłuszcz MLECZNY*, cynamon*, sól morska), pełne MLEKO w proszku*, przyprawa do piernika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: minimum 32 %.

OPIS
Gianduja powstała w XIX wieku, gdy Napoleon Bonaparte ograniczył brytyjskie dostawy do portów pod francuską kontrolą.
Czekolada ta spisze się jako popołudniowe łakocie, które zjednoczą całą rodzinę. Tabliczka czekolady to znakomity pretekst do nawet krótkiej rozmowy z bliskimi. Ponadto zapewniamy, że raczej ciężko będzie się oderwać od stołu, nim cała tabliczka nie zniknie!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2278 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 43 g
Białko: 6,4 g
Sól: 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15 - 18°C. Chronić przed ciepłem.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, 32051 Herford Germany
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie