• Kategorie
  • BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI, GRYKĄ I DYNIĄ BIO 160 g - LOTUS

13.56
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
bataty* 15 %, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10 %, marchew* 10 %, dynia* 8 %, cebula* 8 %, pestki dyni* 4 %, rukola*, kolendra*, olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt warzywny z batatami i dynią. Pakowano w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1035 kJ/248 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAM

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 8
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci