BOCZEK ROŚLINNY 100 g - BEZMIĘSNY

Symbol: 5904754574839

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 7.34

szt.
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty (płatność online) 0
  • Paczkomaty InPost 12.9
  • Kurier InPost 15.9
  • Poczta Polska Paczka 48 15.9
  • Kurier DHL 17.9
  • Kurier DHL (Pobranie) 19
  • Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19

Więcej o produkcie

Waga
0.12 kg
SKŁADNIKI
woda, białko PSZENNE 34 %, olej rzepakowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, koncentrat pomidorowy, przyprawy naturalne, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), sól kłodawska. Produkt wędzony drewnem bukowym.

OPIS
Bezmięsny Boczek to prawdziwy król wszystkich uczt. Jest dość słony, lekko pomidorowy, bardzo wyrazisty i dymny - po prostu boczkowy, czyli pyszny! Niezwykłą wielowymiarowość swojego smaku zawdzięcza naturalnym źródłom umami: pomidorom, płatkom drożdżowym i sosowi sojowemu.
Struktura Bezmięsnego Boczku jest elastyczna, ale nie gumowata.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Bezmięsny Boczek możesz dodać na przykład do domowego burgera, tofucznicy czy spaghetti a'la carbonara. Po krótkim smażeniu na odrobinie oleju staje się cudownie chrupiący. Możesz go także piec, dusić, grillować albo jeść na surowo - inwencja jest tu niczym nieograniczona. Pamiętaj, że tak jak wszystkie nasze produkty, Bezmięsny Boczek można mrozić!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 949 kJ/226 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 31 g
Sól: 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, GORCZYCĘ i seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BVTCHER sp. z o.o., ul. Flory 9 lok. 8, 00-586 Warszawa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie