• Kategorie
  • BATON Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY COCOS CREME BIO 22 g - RAPUNZEL

Brak towaru
4.82
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Brak towaru
Waga 0.03 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełne* (12 %), kokos* (12%), olej palmowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz - 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31,9 g
Węglowodany - 44,6 g
w tym cukry - 43,6 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - 5,2 g
Sól - 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE i MIGDAŁY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym 24
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci