• Kategorie
  • BATON AMARANTUSOWY W GORZKIEJ CZEKOLADZIE BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS

20.86
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 11.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 11.9
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 13.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57%) (miazga kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23%), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: min. 70%

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ/497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
  • Producenci