• AGAR AGAR BIO 60 g - RAPUNZEL

31.02
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.18 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

Tłuszcz: 0,3 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 10 g

w tym cukry: 0,5 g

Błonnik: 70 g

Białko: 2 g

Sól < 3,13 g

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci