• Kategorie
  • AGAR - AGAR BIO 60 g - BATOM

26.63
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 11.9
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska Paczka 48 11.9
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 13.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI 100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)   OPIS Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. 



Ilość w opakowaniu zbiorczym 15
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Kraj Producenta Polska
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
  • Producenci